Схуднення

Рецепт найпопулярнішою пасти Карбонара

Здрастуйте, Дорогі друзі! Сьогодні я пропоную, приготувати найпопулярнішу пасту – карбонару. Давайте починати! Нам знадобиться:Спагетті – 250 гГрудинка варено-копчена (панчетта, гуанчиалле, бекон) – 200 гЯйцо – 1 шт. Жовтки – 2 шт.

Сир пармезан (або будь-який твердий) – 30 гЧеснок – 1 зубчикПерец чорний мелений – 1 щепоткаСоль – 1 ч. ложкаМасло оливкова (для смаження) – 1 ст. ложкаБазилик свіжий (для подачі) – 1-2 веточкиПриготовление:Крок 1Спагетти відваріть в киплячій воді, в яку додана 1 ч.

ложка солі. Варіть до стану аль денте відповідно до часу, зазначеного на упаковці (зазвичай 8-12 хвилин після закипання).Крок 2Одновременно поставте на вогонь сковороду і наріжте невеликими кубиками грудинку.

Часник очистіть, розріжте навпіл і зробіть ножем.Крок 3Обжарьте часник в оливковій олії кілька хвилин, щоб масло просякло його ароматом. Потім дістаньте зі сковороди часник.

Крок 4Добавьте в сковороду грудинку і обсмажуйте на середньому вогні до легкого золотистого кольору.Крок 5Вбейте в миску 1 яйце і додайте 2 жовтки. Крок 6Пармезан натріть на дрібній тертці.

Крок 7Добавьте пармезан і щіпку перцю до яєць, перемішати.Крок 8Тем часом шинка готова, вона злегка “выжарилась” і придбала апетитний колір.Крок 9Со спагетті злийте воду.

Приблизно 100 мл води, в якій варилися спагетті, можна додати в миску до соусу, щоб він став більш рідким. За консистенцією соус повинен вийти як густа сметана.Крок 10Готовые спагетті перекладіть на сковороду, перемішайте з грудинкою.
Крок 11Влейте соус і вимкніть вогонь. Ретельно перемішайте вміст сковороди, залиште на 5 хвилин, щоб спагетті ввібрали в себе соус і копчений аромат грудинки.Паста Карбонара готова!

Related posts

Leave a Comment